25.9 C
Thessaloniki

Η κουζίνα και η γαστρονομική κουλτούρα της Κεφαλονιάς “ταξιδεύει” στη Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:

Η πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς έρχεται στην κουζίνα του Salonika Restaurant στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη στις “Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας” και ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου μέσα από το μενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η αγκινάρα τηγανιτή, θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2310 897176.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Ζοάο Μάριο στην ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Πορτογάλος για τις υπογραφές

Την ημέρα που ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος στην Ελλάδα,...

Ρωσία: O διάσημος συγγραφέας Ντμίτρι Μπίκοφ είναι στο μητρώο «τρομοκρατών και εξτρεμιστών»

Ο συγγραφέας Ντμίτρι Μπίκοφ, είναι ακόμη ένα πρόσωπο που...

Γιαμάλ: «Η ζωή μου άλλαξε εντελώς από τη στιγμή που έγινα σταρ στο ποδόσφαιρο»

Μία πολύ μεγάλη κι ανοικτή συνέντευξη παραχώρησε ο Λαμίν...

Βραζιλία: Καταδικάστηκε ο Ζαΐρ Μπολσονάρο για απόπειρα πραξικοπήματος

Μια πενταμελής επιτροπή του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βραζιλίας σχημάτισε...