13 C
Thessaloniki

Συνταγή για λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Ημερομηνία:

Γευστικό και αρωματικό ήταν το πιάτο που παρουσίασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην κουζίνα του «Buongiorno».

Αυτή τη φορά, ο γνωστός σεφ ετοίμασε λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο, μια απλή αλλά άκρως απολαυστική συνταγή.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες του Δημήτρη Σκαρμούτσου και απολαύστε ένα πιάτο που συνδυάζει φρεσκάδα, κρεμώδη υφή και πλούσια γεύση.

Καλή σας απόλαυση!

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Μνημόνιο Συνεργασίας Ε.Κ.Κ.Ο.ΜΕ.Δ. – ΠΑΚΤ για την ενίσχυση του ελληνικού κινηματογράφου και οπτικοακουστικού τομέα

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Οπτικοακουστικών Μέσων και Δημιουργίας (ΕΚΚΟΜΕΔ)...

ΕΡΤnews: «Στο κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά – Καλεσμένοι ο Στέφανος Κασσελάκης και η Έλενα Κρεμλίδου απόψε στις 22:00

Απόψε, Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:00, «Στο κέντρο» στο Ertnews, ο Γιώργος Κουβαράς βάζει στο επίκεντρο...

Στους δρόμους οι παραγωγοί λαϊκών αγορών – Αντιδρούν στο ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής

Πωλητές και παραγωγοί των λαϊκών αγορών της Θεσσαλονίκης με...

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Βουλή: Το κόκκινο τριαντάφυλλο από τον Νικήτα Κακλαμάνη

Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής,...