Η Cicamon ξεκίνησε την λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2018 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης με στόχο να παρέχει στον καταναλωτή ποιοτικά ελληνικά φυσικής καλλιέργειας προϊόντα χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο και υπερτροφές από την γη της Μακεδονίας.
Την ιδέα την είχαν τα δυο αδέλφια ο Ανδρέας και ο Γιώργος Φαρδής, που προέρχονται από αγροτική οικογένεια και μεγαλώσανε στην Περιστερά. Το εγχείρημα ξεκίνησε δειλά αλλά στην πορεία αποδείχτηκε από τους καταναλωτές ότι η ποιότητα των προϊόντων και η τιμή ήταν κάτι που τους έκανε να ξεχωρίσουν στο χώρο και να παγιώσουν γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία τους.
Στην εκπομπή “Περίμετρος” μίλησε ο Ανδρέας Φαρδής.
www.ertnews.gr

