20.7 C
Thessaloniki

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει γιουβέτσι με μοσχάρι

Ημερομηνία:

Σήμερα η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ταξιδεύει στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με μια πεντανόστιμη συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες της, απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος και, φυσικά, δοκιμάστε το αποτέλεσμα στο τραπέζι σας.

Η Αργυρώ μας δείχνει πώς με απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα, ιδανικά για κάθε μέρα ή ειδικές περιστάσεις.

Καλή σας όρεξη και… καλή απόλαυση!

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Θεσσαλονίκη: Όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει – Μόνο υλικές οι ζημιές

Όχημα Ι.Χ. πήρε φωτιά εν κινήσει, από άγνωστη μέχρι...

Στη Σλοβενία αύριο (20/10) ο Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι για τη διεθνή διάσκεψη MED9

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου και υπουργός Εξωτερικών και Διεθνούς...

Μπαρτσελόνα: Ο Ραφίνια δεν προλαβαίνει το ματς με τον Ολυμπιακό

Ακόμα μια απουσία φαίνεται ότι μετράει η Μπαρτσελόνα ενόψει...