12.5 C
Thessaloniki

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει γιουβέτσι με μοσχάρι

Ημερομηνία:

Σήμερα η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ταξιδεύει στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με μια πεντανόστιμη συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες της, απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος και, φυσικά, δοκιμάστε το αποτέλεσμα στο τραπέζι σας.

Η Αργυρώ μας δείχνει πώς με απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα, ιδανικά για κάθε μέρα ή ειδικές περιστάσεις.

Καλή σας όρεξη και… καλή απόλαυση!

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Αλ. Τσίπρας: Θα είμαστε μαζί στο νέο ταξίδι – Δεν πάει άλλο, μας αξίζει μια Ελλάδα καλύτερη

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά...

Προμαχώνας: Το μεσημέρι της Τετάρτης (3/12) η απόφαση για το κλείσιμο του τελωνείου

Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 12:00 θα αποφασίσουν αγρότες...

Όμιλος AKTOR: Ομολογιακό δάνειο 140 εκατ. ευρώ με στόχο μία δυναμική ανάπτυξη

Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο Όμιλος AKTOR...