Στο χωριό Μπέρικον, μόλις 15 λεπτά από τη Ζυρίχη, η Μαρία Αφεντάκη με την οικογένειά της έχουν δημιουργήσει μία φάρμα και πουλούν τα λαχανικά που βγάζουν. Η Μ. Αφεντάκη έμαθε στους Ελβετούς να τρώνε τα βλίτα και πλέον μπήκε και στον χώρο των farm-to-table ετοιμάζοντας γεύματα για μικρές ομάδες ατόμων, πάντα με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα.
Η κα Αφεντάκη μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος”.
Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr
www.ertnews.gr