28.8 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Ιωάννινα: Συνελήφθη κρατούμενος στις φυλακές για διακίνηση ναρκωτικών

Συνολικά 125 συσκευασίες με κοκαΐνη και κάνναβη ΄φερεται να...

Στα 10.000 τα κενά εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Τα κενά στην εκπαίδευση παραμένουν, σύμφωνα με τη ΔΟΕ,...

Aντιπαράθεση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την εμπλοκή της Π. Σεμερτζίδου

«Ας σταματήσει πια το ΠΑΣΟΚ να πολιτεύεται με λαθροχειρίες...

ΠΑΟΚ: Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου, δε θα έχει...