37.1 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, οι παραλίες φαντάζουν ιδανική...

Απολυτήριο στους 11 αποφοίτους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αλεξανδρούπολης

Απολυτήριο σε συνολικά 11 μαθήτριες και μαθητές του, με...

Φωτιά σε χωματερή στο Μαρκόπουλο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε χωματερή στο Μαρκόπουλο. Σύμφωνα με την...

Δίκτυο για την ενίσχυση της παιδικής προστασίας στην ΠΑΜΘ – Οι άξονες

Σύμφωνο συνεργασίας, συνυπέγραψαν, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,...