Ένα σπιτικό και μαμαδίστικο φαγητό, ιδανικό για τα καλοκαιρινά οικογενειακά τραπέζια.
Υλικά
- 3/4 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχαράκι (σπάλα, ποντίκι), σε μερίδες
- 1 μέτριο κρεμμύδι, σε καρέ
- 7 μέτρια κρεμμύδια, σε φέτες
- 8 μικρά ως μέτρια κολοκυθάκια
- 3 μέτριες ντομάτες, τριμμένες, περασμένες από το σουρωτήρι για να φύγουν τα πολλά υγρά
- ½ φλ. κόκκινο ή ροζέ κρασί
- 2 κ.σ. ξίδι από κρασί
- 3-4 σκελίδες σκόρδο, σε φέτες
- 2-3 φύλλα δάφνης
- ½ κ.γ. κύμινο
- Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr