18.4 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Ταχίνι και φυστικοβούτυρο αλεσμένα σε μυλόπετρα

Ημερομηνία:

Η Cicamon ξεκίνησε την λειτουργία της τον Οκτώβριο του 2018 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης με στόχο να παρέχει στον καταναλωτή ποιοτικά ελληνικά φυσικής καλλιέργειας προϊόντα χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο και υπερτροφές από την γη της Μακεδονίας.

Την ιδέα την είχαν τα δυο αδέλφια ο Ανδρέας και ο Γιώργος Φαρδής, που προέρχονται από αγροτική οικογένεια και μεγαλώσανε στην Περιστερά. Το εγχείρημα ξεκίνησε δειλά αλλά στην πορεία αποδείχτηκε από τους καταναλωτές ότι η ποιότητα των προϊόντων και η τιμή ήταν κάτι που τους έκανε να ξεχωρίσουν στο χώρο και να παγιώσουν γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία τους.

Στην εκπομπή “Περίμετρος” μίλησε ο Ανδρέας Φαρδής.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

ΕΛΤΑ: Στοχευμένη αναδιάρθρωση με έμφαση στην αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα της εταιρίας

«Τα ΕΛΤΑ θα εξακολουθούν να παρέχουν αξιόπιστες ταχυδρομικές υπηρεσίες...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Πάρο – Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για το δράστη

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί για τον Αφγανό που...

ΕΟΠΥΥ: Εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης στα πληροφοριακά του συστήματα

Από τον Αύγουστο 2023 ο ΕΟΠΥΥ σχεδιάζει, υλοποιεί και...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Πιστεύω θα είναι πολύ καλός μπαμπάς»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρέθηκε καλεσμένη στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο και...