18.3 C
Thessaloniki

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει γιουβέτσι με μοσχάρι

Ημερομηνία:

Σήμερα η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ταξιδεύει στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με μια πεντανόστιμη συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες της, απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος και, φυσικά, δοκιμάστε το αποτέλεσμα στο τραπέζι σας.

Η Αργυρώ μας δείχνει πώς με απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα, ιδανικά για κάθε μέρα ή ειδικές περιστάσεις.

Καλή σας όρεξη και… καλή απόλαυση!

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Λαζαρέτο: Εκδηλώσεις μνήμης στο μαρτυρικό νησάκι

Εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιήθηκαν στο νησάκι Λαζαρέτο προς τιμήν των...

Το «Blue Moon» του Richard Linklater: ένα μελαγχολικό τραγούδι για τον Λόρενζ Χαρτ

Κοιτώντας τις αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, έπεσα πάνω σε...

Σάμος: Κύμα αλληλεγγύης για την 11χρονη Καλλιόπη

Σε μία πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης προχώρησαν οι μαθητές...

Βασίλης Μπέτσης: Ποινική δίωξη στον πρόεδρο του Ατρομήτου για κατοχή φωτοβολίδων και παραβίαση του αθλητικού νόμου

Για παράνομη κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων, παράνομη οπλοκατοχή και...