12.5 C
Thessaloniki

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ετοιμάζει γιουβέτσι με μοσχάρι

Ημερομηνία:

Σήμερα η αγαπημένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μας ταξιδεύει στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με μια πεντανόστιμη συνταγή για γιουβέτσι με μοσχάρι που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες της, απολαύστε τη διαδικασία του μαγειρέματος και, φυσικά, δοκιμάστε το αποτέλεσμα στο τραπέζι σας.

Η Αργυρώ μας δείχνει πώς με απλά υλικά μπορούμε να δημιουργήσουμε πιάτα γεμάτα γεύση και φροντίδα, ιδανικά για κάθε μέρα ή ειδικές περιστάσεις.

Καλή σας όρεξη και… καλή απόλαυση!

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο τιμά η Μεγαλόπολη

Τον Πολιούχο της, Άγιο Νικόλαο, θα εορτάσει η πόλη...

Δημος Τυρνάβου: Σε εφαρμογή εκ νέου το πρόγραμμα απολύμανσης των κάδων απορριμμάτων

Ένα συστηματικό πρόγραμμα απολύμανσης και πλυσίματος των κάδων...

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αρπαγής 47χρονου επαγγελματία στην Κυπαρισσία

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών...

Νίκολιτς: «Ντροπή ο Γερμανός διαιτητής στη Λεωφόρο»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, σχολίασε τη διαιτησία...