Ετοιμάστε ένα γευστικό συνοδευτικό για το κυρίως πιάτο σας, που θα σας γεμίσει ενέργεια, με το γιαούρτι και τα καρύδια να δίνουν επιπλέον νοστιμιά.
Υλικά
500 gr παντζάρια τρυφερά μικρά ή μέτρια
300 gr γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. τυρί κρέμα
2 σκελ. σκόρδο ψιλοκομμένες ή πολτοποιημένες
2 κ.σ. ξύδι από κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. άνηθο ή δυόσμο ψιλοκομμένο
½ φλ. καρύδια ψίχα
Αλάτι
Λίγη ρόκα για το σερβίρισμα
Tip: Χρησιμοποιήστε γάντια, κατά το ξεφλούδισμα, γιατί τα παντζάρια αφήνουν χρώμα και βάφουν τα χέρια.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο vita.gr