26.4 C
Thessaloniki

Τα μυστικά για το καλό ψήσιμο του οβελία από τους κρεοπώλες: Όχι πολλά καρυκεύματα ούτε ψήσιμο σε δυνατή φωτιά για να γίνει “λουκούμι”

Ημερομηνία:

Τα μυστικά για το καλό ψήσιμο του αρνιού και του κατσικιού, αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, κ. Σάββας Κεσίδης, ενόψει Πάσχα.

Όπως είπε, το αρνάκι γάλακτος δεν χρειάζεται ούτε πολλά καρυκεύματα ούτε ψήσιμο σε πολύ δυνατή φωτιά για να γίνει “λουκούμι”, παρά μόνο αλάτι και πιπέρι.

Αναφερόμενος στις τιμές των αμνοεριφίων, ο κ. Κεσίδης είπε ότι φέτος σφάχτηκαν 450.000 αρνιά σε σχέση με τα 700.000 πέρυσι, κι αυτή η έλλειψη αποτυπώνεται και στις τιμές, αφού η ζήτηση φέτος παραμένει η ίδια, όμως η προσφορά είναι μικρότερη, καθώς δεν υπάρχει εμπόρευμα, λόγω Daniel και ζωονόσων( ευλογιάς και πανώλης) τα τελευταία 2,5 χρόνια.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Φωτιά τώρα – Χανιά: Σε εξέλιξη οι προσπάθειες κατάσβεσης, έχει περιοριστεί η πυρκαγιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες πλήρους κατάσβεσης της...

Μήπως σας έχουν βάλει στον πάγο για το καλοκαίρι;

Εάν καλοκαίριασε και ο άνθρωπος με τον οποίο πρόσφατα...

Σε επιφυλακή η Αστυνομία στο Κρυονέρι – Φόβοι για πλιάτσικο σε καμένα σπίτια

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του...