31.5 C
Thessaloniki

Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Αυτή την ώρα ο γάμος τους – Οι καλεσμένοι και οι πρώτες φωτογραφίες

Ημερομηνία:

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται στον ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα ο γάμος του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη.

Στις 16:00 έφτασε ο πατήρ Αλέξανδρος Καριώτογλου, ένας εκ των δύο ιερέων που θα τελέσουν τον γάμο, ενώ οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία έχουν αρχίσει να κλείνουν. Λίγο αργότερα, έφτασε και ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, που είναι μάλιστα και συγγενής της νύφης.

Ενώ στην ιστορική εκκλησία της Αθήνας, εδώ και ώρα βρίσκονται οι καλεσμένοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους οι υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της Ελένη Βαρδινογιάννη Κεφαλογιάννη, η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας με την κόρη της Αλεξάνδρα του Σάιν-Βίτγκενσταϊν-Μπέρλεμπουργκ, η Αγάπη Πολίτη, ο Matthew Kumar και η πριγκίπισσα Θεοδώρα και πολλοί ακόμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον ιστορικό ναό δεν θα υπάρχει διακόσμηση, θα έχει  θα στρωθεί γαλάζιο χαλί, ενώ θα υπάρχουν βασιλικές πολυθρόνες στην εκκλησία, όπου θα κάθονται η μητέρα του γαμπρού, Άννα Μαρία, και οι δύο αδελφές του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Σοφία και Ειρήνη.

Το pre-wedding πάρτι στο Κουκάκι

Χθες το βράδυ, η τέως βασιλική οικογένεια δείπνησε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», ενώ στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο «Βουλκανιζατέρ» στο Κουκάκι. Η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Νικόλαος Ντε Γκρες υποδέχτηκαν συγγενείς και στενούς φίλους στο pre-wedding party τους.

Οι καλεσμένοι γεύτηκαν αρχικά μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και βελουτε σούπα με καραμελωμένο πράσσο με κρέμα γραβιέρας, κρουτόν μυρωδικών και απάκι κοτόπουλο.

Υπήρχε και εναλλακτική πρόταση στο πρώτο πιάτο που περιλάμβανε γαρίδες κοιλάδος “σαγανάκι” με κρέμα φέτας και ντοματίνια confit. Στο κυρίως πιάτο οι προσκεκλημένοι είχαν να επιλέξουν μεταξύ “αγιορείτικου” σιγομαγειρεμενου φιλέτου σφυρίδας με πατάτες σε βιολογικό ελαιόλαδο και μικρή σαλάτα φινόκιο ή “γιουβέτσι” , short ribs με πάλαι κενή φέτα.

Το επιδόρπιο περιλάμβανε μπακλαβά με καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης και μους από bitter σοκολάτα με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο για πιο έντονη γεύση.

Πηγή: taNea.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Times του Λονδίνου – Οι Eυρωπαίοι πιέζουν για μεγαλύτερη αμερικανική στήριξη

Οι βρετανικοί Τimes έχουν σήμερα αποκλειστικό δημοσίευμα, σύμφωνα με...

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βάσκινα Αρκαδίας

Υπό έλεγχο έχει τεθει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε...

Εθνική Ιταλίας: Ο Μάρκο Σπίσου θα αγωνιστεί με το Νο33 του Ακίλε Πολονάρα στο Eurobasket 2025

Φοβερή κίνηση από τον Μάρκο Σπίσου στην εθνική Ιταλίας,...