27.9 C
Thessaloniki

Η κουζίνα και η γαστρονομική κουλτούρα της Κεφαλονιάς “ταξιδεύει” στη Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία:

Η πλούσια κουζίνα της Κεφαλονιάς έρχεται στην κουζίνα του Salonika Restaurant στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη στις “Ημέρες Κεφαλονίτικης Γαστρονομίας” και ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου με την ομάδα του υποδέχονται τον Κεφαλονίτη chef Γιώργο Αντωνέλλο για ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις και τα αρώματα του νησιού.

Στις 7, 8 και 9 Ιουνίου μέσα από το μενού Κεφαλονιάς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κεφαλονίτικη γαστρονομία. Αυθεντικές γεύσεις της Κεφαλονιάς μέσα από πιάτα όπως η Κεφαλονίτικη κρεατόπιτα, το κουνέλι λαγωτό, η αγκινάρα τηγανιτή, θα πρωταγωνιστούν, ενώ το μοναδικό terroir της Κεφαλονιάς θα αναδειχθεί μέσα από τη wine list. Ρομπόλα, μαυροδάφνη βοστιλίδι και μοσχάτο είναι μερικές από τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού που περιλαμβάνει η λίστα με κρασιά από τα τοπικά οινοποιεία.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2310 897176.

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Η συνέντευξη του Πέτρου Κόκκαλη στη ΔΕΘ – Βιώσιμη ανάπτυξη με σχέδιο και ανοιχτό διάλογο

«Ναι σε δημόσιο διάλογο» λέει ο Πέτρος Κόκκαλης, με...

Live streaming η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη ΔΕΘ

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr την ομιλία...