19.6 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 6 Οκτωβρίου

Σήμερα Κυριακή, 5 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη του Αγίου...

Ρωσικά ΜΜΕ: Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις ΗΠΑ Αντόνοφ «ολοκλήρωσε» τη θητεία του

Ο πρεσβευτής της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις ΗΠΑ, ο Ανατόλι...

Βομβαρδισμός του Ισραήλ σε τζαμί στη Λωρίδα της Γάζας, πολλοί νεκροί και τραυματίες

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τραυματίστηκαν όταν οι ένοπλες...