2.5 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Ζελένσκι: Το Κίεβο είναι «έτοιμο» να ανταλλάξει τους αιχμάλωτους Βορειοκορεάτες στρατιώτες με Ουκρανούς

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε απόψε ότι...

Κλειστά σχολεία στα ορεινά χωριά του Δήμου Μετεώρων και Λιβάδι Ελασσόνας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2025 τα...

Κλειστά τα σχολεία στους δήμους Έδεσσας και Νάουσας

Κλειστά θα είναι αύριο (Δευτέρα, 13/010 τα σχολεία πρωτοβάθμιας...

Παντελής Τουτουντζής: «Την περίοδο του γάμου μου δεχόμουν μέχρι και απειλές για τη ζωή μου»

«Ήταν πολύ σκληρά τα σχόλια», εξομολογήθηκε ο Παντελής Τουτουντζής. Τόσο...