500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.
Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα
www.ertnews.gr