26.3 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Πενσυλβάνια: Πανεπιστήμιο αποκηρύσσει συμμετοχή τρανς γυναικών στα γυναικεία αθλήματα

Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας συμφώνησε με την κυβέρνηση Τραμπ...

Αυστραλία: Θύμα κυβερνοεπίθεσης η αεροπορική εταιρεία Qantas – Διαρροή στοιχείων έξι εκατομμυρίων πελατών

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas ανακοίνωσε την Τετάρτη πως...

Ιράν: Εξετάζεται η προμήθεια σύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών από την Κίνα

Μετά την κατάπαυση του πυρός με την οποία τερματίστηκε...