17.3 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Ιάπωνας Πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σιγκέρου Ισίμπα εξέφρασε χθες Δευτέρα...

Το Σάββατο είναι πιθανό να τελεστεί η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

Η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου σύμφωνα με πληροφορίες είναι...

Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Διπλή έκπτωση

Διαβάστε στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Φορολογία ακινήτων Διπλή έκπτωση...