18.2 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Για την αμερικανική ακτοφυλακή η σβάστικα δεν είναι πια σύμβολο μίσους

Η νέα πολιτική της αμερικανικής ακτοφυλακής, η οποία θα...

ΕΙΝΑΠ: Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη μεταφορά φερόμενων ως ψυχικά ασθενών σε δημόσιες δομές

Μετά από απόφαση του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση...

Πανέτοιμος ο Πύργος για την Αφή – Ανακοινώθηκαν οι Λαμπαδηδρόμοι

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Δήμος Πύργου για την...

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν εγκλημάτησα, είμαι αθώα» λέει η ηθοποιός για τη σύλληψή της

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε απαντήσεις μπροστά στην κάμερα για...