10.7 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Βίντεο από την έφοδο των αστυνομικών σε σπίτια σπείρας που εξαπατούσε ηλικιωμένους – 40 συλλήψεις σε Αττική και Κορινθία

Σημαντική επιτυχία κατέγραψαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής,...

Ανθρωποκυνηγητό για τους διαρρήκτες που εμβόλισαν μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ στον Άγιο Δημήτριο

Τέσσερις Ρομά αναζητούνται από την αστυνομία, αφού εντοπίστηκαν τη...

Καιρός: Τοπικές ομίχλες και ασθενείς νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με ήπιες...