14.6 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη Νίκη Κεραμέως για την Εθνική Κοινωνική Συμφωνίας για τις ΣΣΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας δέχθηκε την...

Απεργούν αύριο 3 Δεκεμβρίου οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ ενάντια στις διαγραφές φοιτητών

Σε απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν αύριο Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου τα...

Χριστουγεννιάτικη Γαστρονομική Αγορά στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Σε μία κίνηση που συνδυάζει την εορταστική ατμόσφαιρα με...