13.8 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Η γήρανση του πληθυσμού απειλεί το μέλλον του ΑΕΠ προειδοποιεί η EBRD

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης προειδοποιεί ότι η...

«Μπροστά στην Αιωνιότητα»- Παράσταση αφιερωμένη στο έργο και τη φιλοσοφία του Μίκη Θεοδωράκη

Σε συνέχεια των μεγάλων αφιερωμάτων που γίνονται προς τιμήν...

Λαβρόφ: Το νέο ειρηνευτικό σχέδιο για Ουκρανία να βασίζεται στο «πνεύμα» της συνάντησης στην Αλάσκα

Ένα τροποποιημένο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία θα πρέπει...