9.8 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

ΕΟΔΥ: Έγκαιρος εμβολιασμός και μέτρα προστασίας λόγω έξαρσης της γρίπης

Η Ελλάδα, όπως και αρκετές χώρες του Βόρειου Ημισφαιρίου,...

Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών: Συλλήψεις 17χρονων σε σχολική εκδρομή – Βασανιστήρια από «Κίτσο» και «Μπρα»

Κυρίως σε  Νέα Χαλκηδόνα,  Άνω Πατήσια και  Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και σε...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε στην 6η θέση της ψηφοφορίας του ESPN για το βραβείο του MVP του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μείνει εκτός με τραυματισμό στους...