28.7 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

“Sea Wall”: Από 3 έως 19 Οκτωβρίου στο Metropolitan – The Urban Theater

Με το σπαρακτικό “Sea Wall” του βραβευμένου Simon Stephens...

Νέα πλήγματα του Ισραήλ κατά των Χούθι – Aεροπορικές επιδρομές στο λιμάνι της Χοντέιντα

Το τηλεοπτικό κανάλι Al Masirah, που συνδέεται με τους...

Αιγάλεω – ΑΕΚ: Απαγορευτικό στους οπαδούς της Ένωσης από αστυνομία και υπουργείο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αιγάλεω την Τετάρτη...