34.6 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Γ. Γαβρήλος στο Πρώτο για ΟΠΕΚΕΠΕ: Προανακριτική για Βορίδη και Αυγενάκη (audio)

«Προς προανακριτική ο ΣΥΡΙΖΑ για Βορίδη και Αυγενάκη –...

Ένα ακόμη στέλεχος της αντιπολίτευσης φυλακίζεται στη Γεωργία

Η κυβέρνηση της Γεωργίας καταδίκασε σήμερα (Τρίτη 1/7), σε...

Αυστραλία: Απειλητικός κυκλώνας πλήττει το Σίδνεϊ και τη Νέα Νότια Ουαλία

Ένας ισχυρός κυκλώνας στα ανοικτά των ακτών της Νέας...