11.9 C
Thessaloniki

Θεσσαλονίκη: Πήραν “φωτιά” οι κατσαρόλες – Πως από την καραντίνα η μαγειρίτσα έγινε πλέον…ντελίβερι

Ημερομηνία:

500 μερίδες μαγειρίτσα έχουν ήδη παραγγελθεί μόνον από ένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το ντελίβερι έχει γίνει πλέον συνήθεια μετά την καραντίνα του κορονοϊού. Η μαγειρίτσα είναι δύσκολο φαγητό για να γίνεται σπίτι καθώς θέλει προετοιμασία. Οπότε ετοιμάζεται στο μαγειρείο, μπαίνει σε τάπερ του ενός κιλού και φτάνει στην πόρτα σας. Ο Μιχάλης Μαγδάκης ιδιοκτήτης μαγειρείου μας αποκαλύπτει μυστικά της πιο νόστιμης μαγειρίτσας.

Ρεπορτάζ Λ. Χριστάρα

www.ertnews.gr

Πηγή: ertnews.gr

κοινοποιήστε την ανάρτηση

Εγγραφείτε

spot_imgspot_img

Δημοφιλή

Περισσότερα σαν αυτό
Related

Η Τέιλορ Σουίφτ λυγίζει: Η στιγμή που τη συγκλόνισε στο νέο ντοκιμαντέρ

Η Τέιλορ Σουίφτ εμφανίζεται ιδιαίτερα συγκινημένη σε νέο ντοκιμαντέρ...

Θεσσαλονίκη: Ψηφιοποιείται το αρχείο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Δυο μεγάλες παρεμβάσεις θα διαφυλάξουν και θα αναδείξουν στην...

«Techstars startup weekend» στη Θεσσαλονίκη- Εμπειρία καινοτομίας και συνεργασίας

Στη Θεσσαλονίκη 160 νέοι και νέες πήραν μέρος στον...